Elevföreningar

Band som spelar för publik

 

Våra föreningar skapar gemenskap


En förening kan vara ett utmärkt sätt att hitta och skapa livslånga vänskapsband, bygga ett mindre samhälle innanför skolans väggar och hitta möjligheter för ledarskap, ansvar och service. Under tre år ska man som elev befinna sig på skolan så varför inte göra denna tid till något alldeles extra!

ELEVKÅREN 

På Arlandagymnasiet är man som elev frivilligt med i en elevkår, som driver frågor kopplade till dina studier och din arbetsmiljö på skolan. Elevkåren arrangerar även olika aktiviteter.

 

FN FÖRENINGEN

För dig son vill göra skillnad - på riktigt. Arlandagymnasiets FN-förening ordnar aktiviterer på skolan för att samla in pengar till FN:s olika kampanjer. Förra året fokuserade vi på kampanjerna, Flicka, Skolmat blir kunskap och Minor. Vi visar film och ordnar happenings för att uppmärksamma FN-dagen, MR-dagen (Dagen för mänskliga rättigheter) och Internationella kvinnodagen. Vi har även sålt fika i samband med Öppet hus och Futsaltureningen på skolan. Din insats gör skillnad. Intresserad ? Kontakta Marina Kanjevic SAS 15 ordförande på marina.kanjevic@arlandagymnasiet.se 


SKOL IF

Klubba Är en idrottsförening för alla som är, och vill bli, intresserade av idrott. Vi arrangerar skolmästerskap i olika sporter, fredagsturneringar i Ljusgården - som finns i skolan och subventionerade priser till olika matcher, som vi går på tillsammans! Se mer på vår hemsida AGY SKOLIF

 

HÄLSORÅD - se mer info här!

 

MUSIKFÖRENINGEN

KlubbaHar som uppgift att fylla skolan med musik. Föreningen arrangerar lunchkonserter minst en gång i månaden i Ljusgården, en vårshow i Kulturum på kvällstid, medlemmar får möjligheten att öva i skolans musiksal efter vanlig musikundervisning och föreningen subventionerade priser till olika shower, musikaler och föreställningar. 
Ni hittar oss på musikforeningen.wordpress.com

 

LITTERATURFÖRENINGEN 

Gillar du att läsa? Gillar du att diskutera böckerna du har läst? Litterturföreningen består av ett gäng läsintresserade elever under ledning av biblioteket. Varje år erbjuds även en eller två från föreningen att följa med till Bok- och bilioteksmässan i Göteborg.  

 

DANSFÖRENINGEN 

För dig som gillar dans och musik! Vi samarbetar ofta med musikföreningen och gör gemensamma framträdanden.

 

HÄLSORÅD

På skolan finns ett antal Hälsoråd med syftet att främja hälsa och gemenskap bland elever. Om du som elev är intresserad av att bli medlem i något av följande hälsoråd, kontakta ordförande för respektive hälsoråd. Du kan även kontakta skolans samordnare för Hälsoråden, Matilda Frans och Mia Jönsson.

matilda.frans@arlandagymnasiet.se, mia.jonsson@arlandagymnasiet.se

Swim Girls (simning)

Ordförande/ kontaktperson: Qandeel Zafar

Swimgirls@reacta.se

 

Ladies gym (gym)

Ordförande/kontaktperson: Jaqueline Garcia

Ladiesgym@reacta.se  


Hard Ones (löpning)

Ordförande/ kontaktperson: Anton Nordling

Hard.ones@reacta.se  


Unbreakebles (dans)

Ordförande/ kontaktperson: Pimplaphas Simsawas

Unbreakables@reacta.se

 

Futsal (fotboll)

Ordförande/ kontaktperson: Hamid Parhizkar

Futsal@reacta.se

 

Boxing Club (boxning)

Ordförande/kontaktperson: Hind Abdulrahman
Boxing.club@reacta.se

Hej och välkommen till the Boxing Club. Vi är Na16 elever från Arlandagymnasiet som har startat en boxning club för tjejer här i Arlandagymnasiet. I denna förening siktar vi mot ett bättre hälsa och självförsvar.
För att vara medlem kostar det 30 kr/person
Är du intresserad? vad väntar du på?
Vi välkomma dig med öppna armar!😃

 

ROS MF (musik)

Ordförande/ kontaktperson: Fredrik Kjellberg

ROS.MF@reacta.se

ROS IF (idrott)

Ordförande/ kontaktperson: Fredrik Kjellberg

ROS.IF@reacta.se 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post