Tjejhockeytävlingen Nordic Christmas Cup kommer till Pinbackshallen i Märsta

2012-12-21

Mellan 130 och 140 unga tjejer och cirka 30 ledare tar plats i Pinbackshallen för två dagar ishockeyturnering på mellandagarna 28 och 29 december. Till Nordic Christmas Cup i Märsta kommer lag från hockeyförbunden i Uppland, Södermanland, Örebro, Östergötland, Västmanland, Stockholm, AIK samt från Finland Selects. Första dagen spelas 3 matcher per lag i serieform. Andra dag blir det slutspel också med 3 matcher per lag plus avslutning med placeringsmatch för alla deltagande lag.

Flickorna är födda 1997 eller senare och kommer från förbundens egna ”officiella” lag. De spelar Nordic Christmas Cup som förberedelse till kommande TV-Puck även kallad ”Stålbucklan” som äger rum i februari och mars 2013. Cirka 400 personer beräknas arrangemanget föra hit till Märsta och Sigtuna kommun. Det blir två dagar fyllda med spännande spel och umgänge. 24 matcher spelas i hela turneringen som startar kl. 09.00 fredag 28 december och avslutas på kvällen lördag 29 december.

Arrangörerna är Upplands Ishockeyförbund och Select Hockey som väljer att köra turnering i Märsta därför att kommunen erbjuder två bra hallar i närhet till ett lokalt centrum och Arlanda men också för att här finns det möjligheter för föräldrar och andra medföljande att äta och bo bra samt uppleva spännande historia.

TA CHANSEN ATT SE TREVLIG HOCKEY PÅ HEMMAPLAN– fri entré!

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan