Dalens Gruppbostad

 

Bild på Dalen 

Boendet

Dalens gruppbostad är belägen på nedre planet av ett trevåningshus. Boendet omfattar fem lägenheter som ligger i korridor, samt en satellitlägenhet.

Alla lägenheterna är utrustade med kök, allrum, sovrum, toalett och balkong. Satellitlägenheten är något mindre och har bara ett rum.

Förutom den egna lägenheten, så har du även tillgång till ett gemensamt kök där vi, om man önskar, äter gemensam middag. Det finns även andra gemensamhets ytor att tillgå.

Till boendet hör också en väl tilltagen uteplats, som inbjuder till gemensamma grillkvällar och umgänge utomhus. 

Arbetssätt

På Dalen arbetar vi med individen i fokus. Behovet av hjälp och stöd avgörs helt efter dina egna förutsättningar. Boendet är bemannat dygnet runt och personalens roll är, förutom att tillgodose din personliga omvårdnad, ge råd och stöd för en meningsfull fritid. 

Kontaktman

På boendet kommer du att bli tilldelad en kontaktman. Det innebär att någon ur personalen kommer att ha det övergripande ansvaret för just din individuella planering och uppföljning. 

Fritid

På dalen jobbar vi efter att kunna erbjuda alla våra boende en meningsfull fritid, oavsett funktionshinder. Planeringen av aktivitet sker efter individens eget önskemål , och kan genomföras såväl i som utanför kommunen.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation