Lediga jobb

Receptionist Kunskapens Hus

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Arbetsuppgifter:

Operativa stödprocesser är en administrativ enhet inom Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen. Receptionisten ansvarar för bemanning av receptionen i Kunskapen Hus men också en hel del administration, tex. sjukanmälningar, betygskopior, SL-kort, skåp, taxibokningar, posthantering, inköp kontorsmaterial och diverse, information (intern-tv, web, mm). Du arbetar till stor del ensam i receptionen, med avlösning delar av dagen. Receptionen hanterar passerkort, inklusive besökskort, till skolans inpasseringssystem/speedgates. Arbetsbelastningen mellan olika arbetsuppgifter varierar stort under dagen och skolåret. Tjänsten kräver fysisk ansträngning i samband med bl.a. posthantering, låsklippning, inleverans av beställningar och arkivering.

Kvalifikationer:

Du har tidigare arbetat inom service och trivs med det. Mycket god svenska i tal och skrift krävs, ytterligare språk är önskvärt. Du behärskar det elevadministrativa systemet Extens väl och har erfarenhet av arbete med både leverantörsfakturor och kommunikation via webb och mejl. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativ- och samarbetsförmåga samt problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Flerårig arbetslivserfarenhet krävs. Du har erfarenheter från liknande tjänster, gärna inom kommunal verksamhet/skolverksamhet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 12 augusti 2019.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-30

Arbetsgivarens referensnummer: A877709

Upplysningar lämnas av:

Annika Fredriksson
Chef för operativa stödenheten
Telefon: 08-591 267 64
E-post: annika.fredriksson@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant
www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan