Lediga jobb

HR-koordinator

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Som HR-koordinator kommer du att rapportera direkt till HR-chefen och utgöra ett administrativt stöd med utgångspunkt i HR-chefens och HR-enhetens uppdrag. Du arbetar brett med service och stöd inom det administrativa området. Du kommer att samarbete nära HR-chefen och medarbetare vid HR-enheten och ha direktkontakt med många olika funktioner inom kommunen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvar för stöd till HR-chefen när det gäller administrativa frågor inte minst inom pågående projekt. Arbetsområdet är brett och omfattar bland annat administrativt stöd inom projekt, koordinering av och förberedelse av möten, föra protokoll och självständigt formulera dokument och presentationer, viss beredning av ärenden, fakturahantering med mera. Vidare kommer du att arbeta i flera IT-system och sammanställa personalstatistik.

Kvalifikationer:

Du har en relevant utbildning för uppdraget, högskoleutbildning med PA-inriktning.

Du har erfarenhet av administration.

Du har ett serviceinriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du är bra på att kommunicera, arbetar proaktivt och har hög integritet. Du är en social och öppen person som kan hantera olika typer av situationer på ett positivt sätt.

Erfarenheter av administrativt arbete på ledningsnivå och/eller arbete vid en HR-enhet/motsvarande är meriterande, liksom erfarenhet från motsvarande arbete i kommunal eller offentlig verksamhet. Meriterande är även erfarenhet av arbete i ärende- och dokumenthanteringssystem.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A867863

Upplysningar lämnas av:

Joakim Råberg
HR-chef
E-post: joakim.raberg@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan