Lediga jobb

Biträdande rektorer till Arlandagymnasiet och Arlanda komvux

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för följande verksamheter:

- Gymnasieskola
- Gymnasiesärskola
- Grundläggande vuxenutbildning
- Kvalificerad Yrkesutbildning -Logistik
- Svenska för invandrare, SFI
- Särvux
- Uppdragsutbildning
- Arbetsmarknadsinsatser
- Bistånd enligt socialtjänstlagen
- Integration

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1100 elever. Vi har för närvarande 10 nationella gymnasieprogram. På Arlanda Komvux studerar omkring 900 personer.

Vi söker nu fyra biträdande rektorer till Arlandagymnasiet och Arlanda Komvux.

För mer information: https://www.sigtuna.se/arlandagymnasiet

Arbetsuppgifter:

Uppdraget är att arbeta med organisering, processledning, arbetsledning, förändringsarbete, uppföljning och resultathöjande insatser genom att vara en del av skolledningen. Du leder arbetet på några av gymnasieprogrammen, elevhälsan eller några av skolformerna inom komvux. Du har personal- och arbetsmiljöansvar samt ansvar för utbildningen och eleverna i enlighet med skollagen. Du är en viktig kugge i planeringsarbete och utvärderingsarbete och arbetar nära den dagliga verksamheten. I tjänsten kan också arbete kring skolans marknadsföringsinsatser samt arbete inom elevhälsoteam ingå. Ansvar för att verksamheten drivs inom de ekonomiska ramarna ingår i uppdraget.


Kvalifikationer:

För tjänsten krävs djup kunskap om och erfarenhet av arbete med gymnasie- eller vuxenutbildning. Du har erfarenhet av förändringsarbete samt samarbete med elevhälsoteam. Du har idag en arbetsledande roll på gymnasieskolan eller vuxenutbildningen.

Vidare har du erfarenhet av att leda och utveckla verksamhet mot uppsatta mål. Du arbetar målinriktat för att varje elev ska nå målen. Du har god erfarenhet av arbete med arbetsro och trygghet.

Du är van vid att arbeta med att skapa strukturer för framgångsrik utbildning. Du har erfarenheter av hur man kan använda IT i utbildningens olika delar på ett effektivt, samarbets- och inlärningsfrämjande sätt. Du har god förmåga att skapa kontakt med elever och hålla i elevsamtal.

Som person ser vi att du är positiv, utvecklingsorienterad, noggrann, strukturerad och har mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.
Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 4

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-16

Arbetsgivarens referensnummer: A848257

Upplysningar lämnas av:

Erik Ryding
Verksamhetschef
Telefon: 0739737733
E-post: erik.ryding@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant
Se www.sigtuna.se/facklig

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan