Lediga jobb

Träslöjdslärare Steningehöjden skola

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan.

Steningehöjden är en skola i framkant med driven personal och bra samarbete. Vi ser IT och kollegialt samarbete som en viktig del i vårt pedagogiska arbete och är stolta för vår verksamhet.
Skolans Vision: Alla är olika, alla är unika och alla kan lyckas. Du håller med om vår vision och ser utmaningar och möjligheter i att vara med och bygga upp vårt högstadium.
En del av vårt utvecklingsarbete sker enligt Sigtunaboxen, en tydlig plan för hur arbetet med BFL, SUA och digitalt lärande ska forma vår undervisning.
Besök gärna vår blogg för mer information om skolan https://steningehojden.wordpress.com/

Arbetsuppgifter:

Vi söker en träslöjdslärare på ca 80-100 %, kan du även undervisa i andra ämnen kan ytterligare tjänstegrad vara aktuellt.
Skolan växer och till hösten fortsätter vi vår utbyggnad av högstadiet på Steningehöjden. Vi började med åk 7 ht-18 för att i höst ytterligare ta in två nya årskurs 7. Ht-20 är vi en fullt utbyggd F-9 skola varför slöjdtjänsten kommer att utökas under varje läsår fram till 20/21. I tjänsten nästa läsår kommer du att undervisa åk 3-8.
Vi söker dig som vill vara med och ta vår skola vidare i sin utveckling. Du är trygg i din ledarroll och vill vara med och göra skillnad för våra elever. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen både enskilt och tillsammans med dina kollegor.
Steningehöjdens skola är en ADS - Apple Distinguished School, ett krav är att du arbetar med digital teknik och på vår skola är det i iPad miljö som gäller. Vi förväntar oss att du är engagerad och inspirerar våra elever att arbeta digitalt och möjliggör för dem att visa sina kunskaper på olika sätt.

Skolans Vision: Alla är olika, alla är unika och alla kan lyckas. Håller du med om vår vision och ser utmaningar och möjligheter i att vara med och bygga upp vårt högstadium? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Utbildad träslöjdslärare eller motsvarande kunskaper/erfarenheter som krävs för att undervisa i trä- och metallslöjd.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal inom Sigtuna kommun.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-26

Arbetsgivarens referensnummer: A872991

Upplysningar lämnas av:

Helena Eriksson
Rektor
Telefon: 073-666 5249
E-post: helena.eriksson@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Christopher Aleite
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 08-59126912
E-post: christopher.aleite@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan