Lediga jobb

Förskollärare till Tingvalla Förskola

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Arbetsuppgifter:

Varför ska du söka till Tingvalla Förskola?
Tingvalla består av en mycket engagerad och nyfiken pedagoggrupp som vill förändra och utveckla förskolan till att bli ännu mer kreativ, spännande och estetisk! Här blir du en del i ett positivt gäng som tar gemensamt ansvar men innehar olika kompetenser och ansvarsområden. Vi tänker nytt och tar tillvara olikheter, här finns möjlighet att växa och utvecklas utifrån just dina styrkor!

På Tingvalla Förskola arbetar idag 5 förskollärare och 7 barnskötare med 75 barn uppdelade i 6 barngrupper. Vi har mycket gott om digitala verktyg, här har alla pedagoger en egen Ipad för dokumentation och kommunikation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som brinner för att arbeta i förskolan, som ser det som ett viktigt, spännande och meningsfullt arbete. Dig som vill lära och utvecklas tillsammans med oss.

Meriterande är om du har erfarenhet av projekterande arbetssätt, pedagogisk dokumentation och någon estetisk uttrycksform. Men det allra viktigaste är ditt engagemang och nyfikenhet på barnens viktiga lärprocesser. Att du äger tillit och tro på barnens oändliga kompetenser och är nyfiken på att förstå och skapa ännu bättre förutsättningar för dessa att utvecklas.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-20

Arbetsgivarens referensnummer: A765594

Upplysningar lämnas av:

Malena Nilsson
Förskolechef
Telefon: 0736613759
E-post: malena.nilsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Caroline Malmström
Lärarförbundet
Telefon: 08 591 26487

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan