Lediga jobb

Förskollärare Sätuna förskolaSigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Sätuna förskola ligger centralt i Märsta med gångavstånd till buss och tåg och vi har nära till skog och parker.

I dagsläget är verksamheten förlagd i Paviljonger och har följande organisation, 2 st avdelningar med barn 1-2 år, 2 st avdelningar med barn 3-4 år och en avdelning med våra 5 åringar. Totalt har vi plats för ca 100 barn. Vi arbetar utifrån ett kommungemensamt 3 års projekt med rubriken "Hållbar framtid". Tillsammans utvecklar vi verksamheten med bl.a hjälp av reflektion, projektstruktur och pedagogisk dokumentation.

Sätuna och Söderbrinken bildar Sätuna förskolor.

Arbetsuppgifter:

Du kommer tillsammans med kollegor att driva och utveckla ett projekterande arbetssätt med inspiration från Reggio Emilias filosofi, där reflektion, lärmiljöer och pedagogisk dokumentation är viktiga delar.
Arbeta utefter förskolans alla styrdokument. Tillsammans och enskilt planera, reflektera, genomföra och leda de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls samt arbeta utifrån det pedagogiska innehållet så att det målinriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande

Kvalifikationer:

Du är behörig förskollärare med förmågan att arbeta utifrån helheten. Du är flexibel och tar ansvar för att leda både barn och kollegor utifrån ett projekterande arbetssätt i utvecklingen av verksamheten. Du har kunskap om IKT i vardagen.Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

All personal går fortbildning i Vägledande samspel steg 1. Vi har nära samarbete med Barn och elevhälsan där specialpedagog, förskolepsykolog och talpedagog finns för konsultation och handledning.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 12 augusti eller efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A876440

Upplysningar lämnas av:

Anki Lysén
Förskolechef
Mobiltelefon: 070 608 78 09
E-post: anki.lysen@sigtuna.se

Anne-Margrethe Larsen
Förskollärare/Arbetslagsledare Sätuna fsk
Telefon: 08 - 591 264 13
E-post: annemargrethe.larsen@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Facklig kontaktperson
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan