Lediga jobb

Steningehöjdens skola söker Lärare mot fritidshem

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan.

Steningehöjden är en skola i framkant med driven personal och bra samarbete. Vi ser IT och kollegialt samarbete som en viktig del i vårt pedagogiska arbete och är stolta för vår verksamhet. Skolan växer och till hösten fortsätter vi vår utbyggnad av högstadiet på Steningehöjden. Vi började med åk 7 ht-18 för att i höst ytterligare ta in två nya årskurs 7. Ht-20 är vi en fullt utbyggd F-9 skola.

Steningehöjdens skola är en ADS skola - Apple Distinguished School, ett krav är att du arbetar med digital teknik och på vår skola är det i iPad miljö som gäller. Vi förväntar oss att du är engagerad och inspirerar våra elever att arbeta digitalt och möjliggör för dem att visa sina kunskaper på olika sätt.

Skolans Vision: Alla är olika, alla är unika och alla kan lyckas. Håller du med om vår vision och ser utmaningar och möjligheter i att vara med och bygga vidare på vår fritidsverksamhet. En möjlighet att få vara med och få påverka och göra skillnad? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information: https://steningehojden.wordpress.com/

Arbetsuppgifter:

Vi söker en fritidspedagog eller lärare mot fritidshem som är erfaren, engagerad och intresserad av att driva utveckling inom fritidsverksamheten framåt.
Tillsammans med dina arbetskollegor kommer du att ansvara för att skapa goda förutsättningar för lärande under elevernas hela skoldag utifrån styrdokumenten.Du kommer att arbeta med elevernas sociala utveckling utifrån förmågorna och tillsammans med elever och kollegor dokumentera och följa upp. Du kommer att ha uppdrag i skolsamverkan, rastverksamhet och fritidsverksamhet.

Vi söker dig som vill utveckla rastverksamhet för våra elever i årskurs F-6. Att vara med och bygga upp detta och driva det tillsammans med ytterligare en kollega. Vi jobbar med detta för att öka trygghet och trivsel på skolan.

Sigtuna kommun satsar på att utveckla fritidshemmen. Du kommer att ha möjlighet att tillsammans med rektor och verksamhetsledare vara med och utveckla vår fritidshemsverksamhet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är modig och vill vara med och ta vår skola vidare i sin utveckling.
- Du är trygg i din ledarroll och vill vara med och göra skillnad för våra elever.
- Du har god kunskap om skolans styrdokument och uppdrag att arbeta med normer och värden.
- Du har lätt att samarbeta med andra och skapar goda relationer med både kollegor, elever och vårdnadshavare.
- Du är utbildad lärare mot fritidshem eller fritidspedagog.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2019-10-02 eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-27

Arbetsgivarens referensnummer: A899992

Upplysningar lämnas av:

Helena Eriksson
Rektor
Telefon: 073-666 5249
E-post: helena.eriksson@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan