Lediga jobb

Lärare ma/ no åk 4-7 på Centralskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Centralskolan är en helt nybyggd skola som ligger i centrala Märsta, en plats för framtidens lärande med fokus på digitalt lärande, språk, hälsa, rörelse och trygghet.
Vi är en skola som nu kommer att växa ytterligare, nästa läsår även med åk 7.
Våra lärmiljöer är utformade för att möta framtidens lärande.

Vill DU vara en av oss, som med glädje och kunskap utvecklar lärandet?
I höst är vi ca 320 elever och vi kommer successivt att bli fler. Ta gärna kontakt om du är intresserad att jobba hos oss även längre fram.

Sigtunaboxen är ett utvecklingsprogram för Sigtuna kommuns skolor med digitalt lärarande (IKT), Bedömning för lärande (BFL) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA) satsar vi extra mycket på, för att eleverna ska utvecklas för Framtidens lärande.

Digitalt lärande och språkutvecklande arbetssätt kommer att vara prioriterade i vår kompetensutveckling närmaste åren. Alla klasser, fritids, praktisk/estetiska ämnen och rektor bloggar och vi har redan påbörjat arbetet med programmering i alla klasser.

För mer information: http://nyacentralskolan.weebly.com

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara lärare i matematik och naturorienterande ämnen i åk 7. Du kommer att ingå i arbetslag 4-7, där vi tillsammans bygger kunskap med kvalitet och lärande hela dagen.
I det kollegiala lärandet kommer du att tillsammans med ditt arbetslag och med hela skolan skapa möjligheter för att alla elever ska lyckas.
På vår nya skola kommer vi att bygga upp en sal för no- och tekniklabb, vilket Du kommer att vara ansvarig för.
Du kommer att arbeta med ett inkluderande förhållningssätt för att ge alla elever förutsättningar att klara både kunskapskraven samt det sociala sammanhanget.
Alla klasser har mycket god tillgång till digitala verktyg i form av iPad, då vi arbetar 1-1. Det digitala lärandet är redan i fokus med bland annat programmering i undervisningen.
Som nyutbildad är detta en utmärkt skola att få erfarenhet av och med stöd av mycket bra pedagoger.

Kvalifikationer:

Lärare 4-9 eller 7-9 i matematik och naturorienterande ämnen. Utbildning och kunskaper i digitalt lärande är en merit.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde är 2018-08-13, då läsåret startar med en förberedande vecka tillsammans med kollegor. Intervjuer och rekrytering kommer att ske under ansökningstiden om så är möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Arbetsgivarens referensnummer: A773776

Upplysningar lämnas av:

Carola Sjödin
rektor
Mobiltelefon: 0700-900986
E-post: carola.sjodin@sigtuna.se

Anna Jernberg
Verksamhets- och processledare
Mobiltelefon: 073-6613440
E-post: anna.jernberg@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Emelie Eriksson
Lärarförbundet
E-post: emelie.k.eriksson@ edu.sigtuna.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 08-59126582

Facklig företrädare
Se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan