Lediga jobb

Lärare Slöjd Trä och metall Ekillaskolan 50%

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består av 50% undervisning i trä- och metallslöjd för elever i åk 7, 8 och 9. Arbetet innebär också att vara mentor för en klass tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med stort engagemang för att jobba tillsammans med andra i en skola där alla elever får möjlighet att i ett trivsamt klimat utvecklas så långt som möjligt.

Det är viktigt att du har ett intresse av att samarbeta och bedriva kollegialt utbyte med andra då du kommer att ingå i ett arbetslag och i ett ämneslag. I arbetslaget jobbar alla tillsammans kring de elever som ingår i laget och i ämneslaget arbetar lärare tillsammans för att utveckla ämnesundervisningen.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde 13 augusti
Tidsbegränsat till: 2018-12-21
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-22

Arbetsgivarens referensnummer: A759971

Upplysningar lämnas av:

Karin Sagbrant
Rektor Ekillaskolan
Telefon: 08-597 835 01
E-post: karin.sagbrant@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan