Lediga jobb

Lärare engelska och svenska Arlandagymnasiet

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1100 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter:

Arlandagymnasiet expanderar och gör skillnad i unga människors liv. Vi söker en lärare med ämneskombination engelska/svenska som sätter eleverna och deras lärande i centrum. Du är en tydlig ledare i klassrummet. Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt och visar höga och positiva förväntningar på eleverna. Vi ser goda relationer mellan lärare och elever som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och söker därför dig som är bra på att skapa och upprätthålla goda elevrelationer. Du kommer främst undervisa i engelska och svenska. Beroende på din övriga kompetens kan även andra pedagogiska uppdrag ingå i tjänsten. Tjänstens omfattning är 80-100%.

Du kommer tillhöra enheten Arlandagymnasiet Yrkesprogram och i huvudsak undervisa elever som går på olika yrkesprogram på skolan.

Vi söker dig som vill undervisa på en skola som präglas av sitt breda utbud av utbildningar, samarbeten i och utanför skolan, aktiva elevföreningar och kollegial samverkan.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad gymnasielärare i engelska och svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet från yrkesprogram. Vi söker en lärare som kan engagera och entusiasmera eleverna så att dom når sin högsta möjliga potential. Du ser IKT som en naturlig del i undervisningen och arbetar självklart språkutvecklande. Du är väl insatt i formativ bedömning samt ämnesöverskridande arbete. Du drivs av kollegialt lärande och trivs med att arbeta i team.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 12 augusti alternativt enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-22

Arbetsgivarens referensnummer: A875003 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Sari Geary
Rektor
Telefon: 0707370324
E-post: sari.geary@ arlandagymnasiet.se

Facklig(a) företrädare
Anders Westermark
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0709-180214
Telefon: 08-597 830 10
E-post: anders.westermark@ arlandagymnasiet.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan