Lediga jobb

Kontaktperson

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker en kontaktperson till en ung kvinna med diagnosen autism som behöver bryta isoleringen. Hon tycker om djur, fotografera och måla samt att promenera, fika och gå på bio.

Att vara kontaktperson innebär att ge personer med fysiska-/psykiska funktionsnedsättningar/sociala svårigheter ökade möjligheter att kunna ha kontakt med andra och att delta i samhällslivet. En kontaktperson är en medmänniska, en vän som ska främja sociala kontakter och delaktighet i samhällets fritidsutbud.

Uppdragens omfattning är vanligtvis 2 träffar/månad alltifrån 2 -4 timmar per träff. Ersättning utgår i form av arvode och omkostnadsersättning.

Kvalifikationer:

Som kontaktperson är det viktigt med en god social förmåga, att kunna ta initiativ till olika aktiviteter och samtidigt vara lyhörd för behov och önskemål. Vi ser helst att du kan ha ditt uppdrag under minst 1 år och har tid och engagemang för uppdraget. Du håller vad du lovar!
Vi gör en lämplighetsbedömning genom kontroll av polisregister, en intervju samt referenstagning.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A737016 - Kopia - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Therese Longhurst
Samordnare
Telefon: 08-591 26774
E-post: therese.longhurst@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan