Lediga jobb

Sjuksköterska inom LSS

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen (HSO) utför hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden för äldre, inom socialpsykiatrin och LSS.

Du kan läsa mer om Sigtuna på www.sigtuna.se

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att självständigt ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser inom LSS-omsorgen och socialpsykiatrin samt kommunens dagliga verksamheter tre dagar i veckan. De andra två dagarna utgörs av kvällstjänstgöring med sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen. Du kommer att ingå i ett team bestående av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. I ditt arbete är utgångspunkten att ge en god och säker vård där brukarnas egna resurser stärks och tillvaratas. Du ska främja en LSS-omsorg som är präglad av ett hälsoperspektiv. Som LSS-sjuksköterska är du direkt underställd chefen för hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och som sjuksköterska leder du det medicinska omvårdnadsarbetet. Du gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingsinsatser och handleder omvårdnadspersonalen. Inom LSS-omsorgen ansvarar du tillsamman med rehabiliterings personal för HSL-insatser. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, samordning, självständighet och god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktsköterska och har intresse för verksamhetsområdet. Som person är du självständig men trivs med att arbeta i ett team med övriga professioner. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift och du tycker om att möta människor. Du är strukturerad och noggrann och har förmåga att i vardagen omprioritera dina arbetsuppgifter när så krävs.

Körkort är ett krav.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver en god samarbetsförmåga.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Provanställning kan komma att tillämpas.

För dig som är intresserad och vill vara aktiv i vårt förändrings- och utvecklingsarbete finns en Akademi som är en projektledarutbildning, tillgänglig för alla medarbetare. Talangforum är ett nätverk av medarbetare som utbildats för att driva vårt värdegrundsarbete på arbetsplatser i hela organisationen. Genom kommunens ledarförsörjningsprogram finns möjlighet för dig som i framtiden vill anta utmaningen att bli chef.

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Enligt schema.
Tillträde: Snarast möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

Arbetsgivarens referensnummer: A845406

Upplysningar lämnas av:

Åsa Nordström
Biträdande enhetschef
Mobiltelefon: 0707370373
Telefon: 0859126531
E-post: asa.nordstrom@sigtuna.se

Sharareh Ramezan
Verksamhetschef HSL
Mobiltelefon: 073 6613562
Telefon: 08 591 26562

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan