Lediga jobb

Vikarierande kökschef

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

MatEn söker en vikarierande kökschef i köket på Valstaskolan. Som kökschef kommer du vara ansvarig för Valstaköket där det jobbar ytterligare en medarbetare. Till dina arbetsuppgifter räknas alla förekommande arbetsuppgifter inom restaurang/ storhushåll.

Du får leda ett motiverat köksteam, fördela de dagliga arbetsuppgifterna och planera den långsiktiga köksdriften.

Vi söker dig, som anser att medarbetare är organisationens största kapital och vill utveckla en bra arbetsmiljö, som präglas av kollegialitet, motivation för att leverera bäst möjliga produkt och omsorg för kollegor såsom matgäster.

Du antar problem som utmaningar för att hitta kreativa lösningar för att föra verksamheten vidare och ligga steget före.

Kvalifikationer:

Vi anser det är viktig att hitta rätt person, som delar Sigtuna kommuns värdegrund, har relevant kompetens, personlig lämplighet, samt kan se potentialen och möjligheten denna tjänst innefattar.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att rätt mat levereras/serveras till rätt person. Ett krav är att du är en god kommunikatör och har lätt för dig att prata med andra människor. Bra kommunikation mellan kök, gäster, anhöriga och beställaren är en förutsättning för säker mathantering.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2018-12-21
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Arbetsgivarens referensnummer: A772988

Upplysningar lämnas av:

Anna Marklund
Områdeschef
Mobiltelefon: 073-666 32 80
Telefon: 08-591 266 63
E-post: anna.marklund@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Ari Snorrason
Kommunal
Mobiltelefon: 070-737 03 30
E-post: ari.snorrason@sigtuna.se

Fackliga företrädare
Se hemsida: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan