Lediga jobb

Avlösare ( Barnvakt)

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en avlösare (barnvakt) till en 8 årig pojke boendes i Märsta. Pojken har diagnosen autism och utvecklingsstörning. Han och familjen behöver ha en avlösare som kan avlasta föräldrarna någon kväll i veckan och varannan helg. Omfattningen är 32 timmar i månaden.
Det är ett givande uppdrag där du blir en viktig person för pojken och hans familj.

Avlösarservicen ges med hemmet som utgångspunkt. Avlösaren kan ta med pojken ut i närområdet. Exempel på saker ni kan göra tillsammans: laga mat, baka, promenader, gå till lekplats och andra saker som du själv kommer på och kan introducera.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn med liknande problematik, är tålmodig och har ett genuint intresse av att arbeta med barn med funktionsnedsättning. Vi värdesätter personlighet mer än erfarenhet, så tveka inte att söka även om du inte har erfarenheten av barn med funktionsnedsättning.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

Arbetsgivarens referensnummer: A846907

Upplysningar lämnas av:

Therese Longhurst
Samordnare
Telefon: 0859126774
E-post: therese.longhurst@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan