Lediga jobb

Speciallärare till Eddaskolan F-3

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är till hösten 2019 en F-5-skola med ca 280 elever med ursprung från världens alla hörn.

Skolan är indelad i 3 arbetslag och är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun.

VI arbetar med fokus på bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och digitalisering. Vi tror på det kollegiala lärandet och är övertygade om att det höjer kvaliteten på undervisningen. På Eddaskolan kommer du få kollegor som är kompetenta, engagerade och som alltid har eleverna i fokus.

Vår vision är: " Tillsammans skapar vi en atmosfär, där vi lär av varandra, stärker varandra och tar hand om varandra. Till Eddaskolan kliver elever in från olika delar av världen. Ut kliver samhällsmedborgare med öppna sinnen och tilltro till den egna förmågan".

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara individinriktat mot enskilda elever genom exempelvis fär­dig­hetsträning i svenska, matematik eller språk. Uppföljning av elevers läs-och skrivutveckling, språkutveckling och grundläggande matematik.

Det ingår även att stödja lärarna gällande pedagogiska kartläggningar och upprätta åtgärdsprogram samt kartläggning av läs- och skrivsvårigheter.

Du är en naturlig del i skolans elevhälsateam och på skolan finns två specialpedagoger som du kommer ha ett nära samarbete med.

Kvalifikationer:

Speciallärarutbildning med inriktning läs- och skrivutveckling och behörig för skolår F-6.

Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera.

Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd, flexibel, lösningsfokuserad och har hjärtat på rätt plats. Du har lätt för att knyta relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2019-08-12
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-27

Arbetsgivarens referensnummer: A875441

Upplysningar lämnas av:

Lena Thörnblom
Rektor
Mobiltelefon: 073-633 87 21
Telefon: 08-597 831 25
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant
Se www.sigtuna.se/facklig

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan