Lediga jobb

Lärare till Eddaskolan F-6

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är en F-4 skola och skolan är indelad i 3 arbetslag. Skolan har i dagsläget ca 280 elever och 35-talet personal.

Skolans byggnader är i ett plan med en stor skolgård gränsande till ett litet skogsparti.

Visionen på Eddaskolan är: "I Eddaskolan ges alla elever de bästa förutsättningar att utveckla sina kunskaper och förmågor för att möta framtiden i en globaliserad värld."

Arbetsuppgifter:

Lärare med tillhörande arbetsuppgifter.

Du kommer att vara mentor och ingå i ett arbetslag.

Kvalifikationer:

Eddaskolan söker en inspirerande, driven och engagerad lärare. Du är legitimerad, alternativt blir färdig med dina studier inom kort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa och är en van IT-användare samt har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med elever med annat modersmål än svenska och att du ser integrering som en spännande utmaning.

Språkutvecklande arbetssätt är viktigt i alla våra ämnen och våra pedagoger behöver vara engagerade i elevernas språk- och kunskapsutveckling. Erfarenhet av språkutvecklande arbete är meriterande.

Som person är du trygg och stabil, med god självinsikt och en positiv inställning. Du har god samarbetsförmåga och tror på relationspedagogik. Du är kommunikativ och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2018-08-13
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A770776

Upplysningar lämnas av:

Lena Thörnblom
Rektor
Mobiltelefon: 073-633 87 21
Telefon: 08-597 831 25
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan