Lediga jobb

Biträdande rektor

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:t Pers skola har 520 elever i åldrarna 6-12 år. På Lilla S:t Per går våra elever i förskoleklass och ettan, med tillhörande fritids. Lilla S:t Per ligger i området Hällsbo i Sigtuna.
Stora S:t Per, där elever i år 2-6 med fritidshem, ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och planera, organisera och vidareutveckla S:t Pers skola. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med utveckling, personalansvar, elevhälsa, samt gemensamt ansvar för systematiskt kvalitetsarbete och arbetsmiljö. Du ska även vara delaktig i schemaläggning.
Viss undervisning kan förekomma.

Kvalifikationer:

Vi vill att du kan arbeta självständigt och driva processer framåt samtidigt som samarbete med andra är en förutsättning.
Du är en strukturerad och noggrann person med kvalitet i fokus. Vid hög arbetsbelastning måste du kunna prioritera och göra det viktigaste först. Du är tydlig och har en god kommunikationsförmåga med elever, vårdnadshavare och medarbetare.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Augusti 2019
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A868807

Upplysningar lämnas av:

Sara Wickert
Rektor
Telefon: 08 -597 837 05
E-post: sara.wickert@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Susanne De Bares
Lärarförbundet
E-post: susanne.debares@ edu.sigtuna.se

Sofia Olofsgård
Lärarnas riksförbund
E-post: sofia.olofsgard@ edu.sigtuna.se

Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan