Lediga jobb

MA/ NO lärare till Norrbackaskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan.

Norrbackaskolan är en kommunal grundskola med ungefär 400 elever fördelade på årskurserna F-6. Skolan ansvarar också för en av kommunens förberedelseklasser för nyanlända elever.

Norrbackaskolan är en attraktiv skola med högt söktryck, både då den är känd för att ha engagerade medarbetare som möter alla barn på ett positivt sätt, men också då den sedan länge bedrivit ett arbete som legat i framkant då det gäller estetiska lärprocesser och språkutvecklande arbetesätt.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med de övriga pedagogerna bidrar du till skolans utvecklingsarbete. Meriterande är att du kan driva skolans utvecklings område med specialisering i ma/no.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad lärare i ma/no som huvudämne.
Som person är du bra på att strukturera, planera och samarbeta. Du är väl förtrogen med de styrdokument som reglerar pedagogisk verksamhet och är trygg i din lärarroll.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Intervjuer sker fortlöpande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde:
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A867722

Upplysningar lämnas av:

Päivi Säteri
Rektor
Telefon: 0700851299
E-post: paivi.sateri@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Midia Asinger
Lokalombud Lärarnas Riksförbund
E-post: midia.asinger@sigtuna.se

Marés Lendway
Lokalombud Lärarförbundet
E-post: mares.lendway@sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan