Lediga jobb

Handelslärare till gymnasiesärskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter:

Undervisa som Handelslärare på gymnasiesärskolan.

På Arlandagymnasiets gymnasiesärskola erbjuds programmet för Administration, handel och varuhantering. Eleverna är på olika utvecklingsnivåer och med olika bakgrund. Skolan ligger centralt med ändamålsenliga och trivsamma lokaler.

Som lärare ansvarar du för att planera och genomföra undervisning och bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet.
Som lärare hos oss är du del i ett arbetslag som har elevernas utveckling och måluppfyllelse i fokus. Tillsammans med enhetens övriga pedagoger, assistenter, elevhälsopersonal och skolledning samverkar ni kring skolans övergripande verksamhetsfrågor. Du skall vara mentor för elever och arbeta systematiskt med elevernas måluppfyllelse.

Vi erbjuder dig möjligheten till en ansvarsfull och utvecklande roll i nära samarbete med kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig med ett genuint intresse för målgruppen och som ser individens resurser och förmågor. APL (arbetsplatsförlagt lärande) ingår som en viktig del där anskaffning av arbetsplatser, besök och uppföljning är en del av arbetet.

Kvalifikationer:

-behörig yrkeslärare inom Handel
-gedigen aktuell branschkunskap
-goda IKT-kunskaper
-erfarenhet av att driva UF-företag

Du ska kunna arbeta självständigt och ha god samarbets-och initiativförmåga samt kunna utveckla och vara lösningsinriktad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-09

Arbetsgivarens referensnummer: A839239 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Veronica Suskic
Rektor
Mobiltelefon: 073-6610400
Telefon: 08-59783077
E-post: veronica.suskic@ arlandagymnasiet.se

Facklig(a) företrädare
Anders Westermark
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0709-180214
Telefon: 08-597 830 10
E-post: anders.westermark@ arlandagymnasiet.se

Eva Rindestad
Lärarnas Riksförbund
E-post: eva.rindestad@ arlandagymnasiet.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan