Lediga jobb

Förskollärare till Tallholma

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Tallholma förskola ligger centralt i Märsta, nära pendlarmöjligheter, centrum och skog. Vi är Sigtuna kommuns äldsta förskola, byggd 1969. Vi inspireras av Reggio Emilias filosofi och tror på det kompetenta barnet. Vi ser barnet som en medborgare med rättigheter, nyfiken och undersökande. Vi arbetar projekterande med hjälp av observation, reflektion och dokumentation.
Vi erbjuder arbetskläder, både inne och utomhuskläder.Arbetsuppgifter:

Att arbeta som förskollärare innebär att du leder och fördelar arbetet på avdelningen. Du är med och påverkar samt bidrar till barns utveckling och lärande. Du är positiv och brinner för att utveckla miljöer, med en god balans av omsorg, lärande och undervisning som skapas för varje barn och för hela barngruppen. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och övriga styrdokument.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt förskollärarlegitimation alternativt inväntar din legitimation. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 7 januari 2020 eller annat datum vid överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A897917

Upplysningar lämnas av:

Annelie Altberg
Rektor
Mobiltelefon: 0736665334
E-post: annelie.altberg@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Ana Ortiz Olofsson
Förskollärare
E-post: ana.ortiz-olofsson@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan