Evenemang Kulturumteatern hösten 2017

2017-01-23

 

Al Pitcher - Sverige Syndrome provföreställning

Lördag 14 oktober kl. 19.30 i Kulturumteatern

 

Ingen observerar oss svenskar som Al Pitcher, med stor värme och häpnadsväckande träffsäkerhet. Hans soloföreställningar Fika, Påtår och Nääämen it’s Al Pitcher har gett honom en stor och trogen publik. I nya föreställningen Sverige Syndrome vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn. 

Al Pitchers tidigare tre soloturnéer har samtliga varit rejäla publikframgångar som spelats för utsålda hus. Nya standup-showen Sverige Syndrome har premiär 27 oktober och beskrivs av Al som ett kärleksbrev till hans nya hemland Sverige

– Jag älskar verkligen att uppträda live och att få presentera en helt ny show för min publik är den bästa biten. Sverige Syndrome är min mest personliga show hittills. Den förklarar hur jag hamnade här, och varför jag stannar kvar, säger Al.

Pris: 250 kr

Biljetter kan också köpas på Märsta bibliotek och Destination Sigtuna

 

 

Jonas Gardell - Stand up
Provföreställning 
Fredag 27 oktober kl. 19.30 i Kulturumteatern

 

Nej men nu kan jag bara inte hålla mig, nu måste jag ut och möta lite publik!” säger Jonas Gardell.

Egentligen var det meningen att Jonas Gardell inte skulle showa igen förrän senare, men så tänkte den folkkäre komikern vad fan, vi gör en sväng med stand up – rakt upp och ner, nytt och gammalt, blandat bandat, snällt och snuskigt och lite bus med publiken.

Långt över 100 000 människor följer dagligen hans roliga och vassa kommentarer på Twitter, för första gången på flera år ger han sig ut på en stand up-turné ut i landet. Bara för att det är så vanvettigt roligt!

Produktion: Lifeline entertainment

Mer info kommer!

Johan Rheborg Stand up
Provföreställning

 
Fredag 24 november kl. 20.00 i Kulturumteatern 

Jag kan inte låta bli.

2014 turnerade jag med min egen föreställning, RHEBORG - en standup och 2018 är det tänkt att jag skall sjösätta en ny. Det är ganska långt till dess och just nu spelar jag Bullets over Broadway för fulla hus, fyra dagar i veckan, på Göta lejon i Stockholm. Men jag älskar standup. Därför har jag beslutat mig för att göra en liten miniturné på udda dagar under våren. Jag behöver springa lite fritt helt enkelt. Jag tänker att det ser ut så här. Ibland tar jag med mig en support som kör standup 10 minuter och sen kör jag 60-70 minuter. Rakt på. Ingen paus. Funderingar och roligheter i en salig röra. Vad tror ni? Det blir väl skoj? Kom och titta! Man vet aldrig vad jag hittar på.

Mvh Johan Rheborg

#rheborgwiptour
Arrangör: CS Nöje

 Pris: 355 kr

 

Biljetter köps också på Märsta bibliotek och Destination Sigtuna

 

Familjeföreställning Sunes jul provföreställningar

Måndag och tisdag den 13 och 14 november kl. 18.30 i Kulturumteatern

Missa inte en unik möjlighet att se familjeföreställningen "Sunes jul" före alla andra!

Den stjärnspäckade ensemblen består av både stora och små stjänor såsom Morgan Alling (pappa Rudolf), Pernilla Wahlgren (mamma Karin), Adam Gutniak (Sune) Hanna Hedlund och många fler.

I ”Sunes Jul” bjuds åkskådarna på en underhållande familjeteater där Sune och hans smått tokiga familj intar scenen med buller och bång. Familjen Andersson bestämmer sig för att fira en harmonisk och stills...am jul med få julklappar och intimt familjemys. Planerna som familjen satt upp går dock inte riktigt som planerat. Kanske, men bara kanske, får de också oväntat besök av en viss person med stort vitt skägg och röda kläder som undrar om det finns några snälla barn.
Produktion Lifeline entertainment

Pris: 100 kr

Biljetter till Måndag 13 november kl. 18.30 :

 Biljetter till tisdag 14 november kl. 18.30:
Biljetter köps: www.sigtuna.se,på Märsta bibliotek och Destination Sigtuna

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan