Evenemang Kulturumteatern våren 2019

Torkild Sköld

Självledarskap och förändringsvilja

Det är du som är den bästa ledaren för ditt eget liv och det finns ett stort samband mellan eget ansvar och förändring. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Torkild Sköld blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.
Köp biljett och läs mer: www.torkildskold.se 

Arr: Torkild Sköld

Funkies

Köp biljett: https://www.nortic.se/dagny/event/19534

Mumindalen

En musikalisk resa i Tove Janssons förtrollade värld

Det är den första varma vårdagen och Mumintrollet har försovit sig. De övriga Muminfigurerna som Snusmumriken, Lilla My, Filifjonkan, Tooticki och Hemulen har fullt sjå med att hitta och väcka honom.

Detta blir en härlig musikteater med alla de kända Mumin-sångerna komponerade av Erna Tauro, och med levande musik av tre professionella musiker. Missa inte detta tillfälle att få träffa ”riktiga” Mumintrollet.

Medverkande Muminensemblen: Lilla My – Frida Sundström,  Mumuntrollet – Line Östblom
Snusmumriken/Sniff – John Pekkari

Muminbandet: Tooticki - Stefan Blomquist (keyboard),Polishemulen - Christian Paulin (bas)
Filifjonkan - Max Åhman (gitarr)
Från ca 4 år. Längd: 50 min

Pris: 110 kr
Köp biljett:  https://www.nortic.se/dagny/show/64573

Jecko & Jesise

Jecko & Jessie kända från Barnkanalen, med program som Mysteriet, Sommarlov och det egna succéprogrammet "Så gör man inte" har nu återigen tagit sig an egen underbar show!

Att få skratta är kanske viktigare än någonsin och det är just det som är drivkraften i Jecko & Jessies nya föreställning Ett skratt för livet!

Karin Odermatt (Jessie) och Jocke Assarsson (Jecko) har skapat en föreställning som i ett rasande tempo och med humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar visar hur viktigt det är att få skratta och le. På ett roligt sätt vill de visa publiken på enkelheten i livet och uppmana till en mer lättsam inställning till nuet.
Produktionen skapas inom Vara Konserthus residensverksamhet Artist in Residence.
För barn, ungdom och familj! Från 3 år. Längd: ca 45 min
Pris: 120 kr
Köp biljett: https://www.nortic.se/dagny/show/64703

Movie Extravaganza

Movie Extravaganza
Lördag 30 och 31 mars kl. 19.30

En helafton med den mest älskade filmmusiken!

Efter förra årets succéföreställning Musical Extravaganza kommer nu en ny föreställning: Movie Extravaganza! Extravaganzaorkestern och ExtravaDanza är med igen. En festkväll utlovas!
I pausen finns en specialkomponerad meny från Sigtunahöjdens uppskattade Restaurang Skog.

Kulturumteatern fylls sista helgen i mars med filmälskare, solister, kör, musiker och dansare. Tillsammans njuter vi av ett par timmar med idel pärlor från filmens underbara värld.
Sigtuna Sångensemble som de flesta känner som en kvalificerad kammarkör och som samarbetar med många av landets främsta musiker och kompositörer, följer nu upp succeföreställningen Musical Extravaganza från våren 2018.

Återigen blir det en sprudlande föreställning med allt från stora ensemblenummer till stillsamma ballader, orkester, dansare, solister och, förstås, storslagen körmusik!
Pris: 200 kr
Ungdom upp till 16 år gratis
Köp biljett : 30/3: https://www.nortic.se/dagny/show/64149
31/3: https://www.nortic.se/dagny/show/64150
Arr: Sigtuna sångensemble

Vegas i Märsta

Rennie Mirro, Karl Dyall, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna bjuder på en unik hyllning till tiden då de legendariska smörsångarna underhöll. Det blir en show i Frank Sinatras, Dean Martins och Sammy Davis Jr´s anda.
Det blir en magnifik afton!

Rennie Mirro var i många år anställd vid Kungliga Baletten och slog sedan igenom på musikalscenen. Han tilldelades teaterpriset Guldmasken i kategorin Bästa manliga huvudroll 2004 för sin medverkan i Grease på Göta Lejon. 2012 satte han tillsammans med Karl Dyall upp succéföreställningen From Sammy with Love på Stockholms Stadsteater, vilken sommaren 2015 också spelades på Parkteatern.

Karl Dyall  är uppvuxen i Märsta. Han är känd från TV-roller, som sångare, dansare och kompositör och var från början en företrädare för streetdansen i Sverige. Han blev svensk mästare i breakdance 1984 och freestyledans 1986. Karl gjorde scendebut i musikalen Fantomen på Scalateatern i Stockholm 1984 och har sedan dess medverkat i en lång rad produktioner såsom Fame (för vilken han tilldelades Guldmasken), A Chorus Line, West Side Story, Cabaret, Othello, Little Shop of Horrors och Singin in the Rain.

Joachim Bergström är sångare och musikalartist och har på GöteborgsOperan medverkat i flera musikaler så som West Side Story, Skönheten & Odjuret och The Rocky Horror Show. Senast sågs han i Carmencita Rockefeller. Joachim har spelat in två soloalbum och medverkar också på Viktoria Tolstoys senaste album. Han var sångare i Let´s dance 2013 och fick Monica Zetterlund-stipendiet 2010.

Pris: 300 kr

Köp biljett: https://www.nortic.se/dagny/show/63552

Välgörenhetskonsert Babben och Arlanda Big Band

Välgörenhetskonsert med Babben och Arlanda Big Band

Babben Larsson och Sigtuna kommuns eget storband Arlanda Big Band möts i en härlig välgörenhetskonsert!
I en karriär där Babben både spelar teater, föreläser, sjunger, ger ut en bok, är programledare på tv och jobbar med stand-up förstår vi att det kan råda en viss förvirring kring hennes yrkestitel.För Babbens del är dock saken glasklar. ”Jag är en komiker punkt slut. En komiker som jobbar med underhållning och kommunikation.”
Arlanda Big Band består av musiker från Sigtuna med omnejd. De är 17 musiker och sångare med ambitionen att sprida och utveckla storbandsmusik. Musikstilar är allt från traditionell storbandsjazz till modern R&B (Rhythm and Blues) och Soulmusik.. Arlanda Big Band har medverkat i många konserter med kända artister som t ex. Louise Hoffsten, Nils Landgren och Mikael Rickfors.

Pris: 300 kr
Köp biljett: https://www.nortic.se/dagny/show/67812

Arr: Arlanda Märsta Rotaryklubb

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan