Cykelgarage Märsta station

Vid Märsta station finns ett låst cykelgarage för dig som pendlar med tåg eller buss till och från jobbet. Som abonnent i garaget har du alltid en säker plats för din cykel. Här har du den i säkert förvar under dina arbetstimmar, i skydd mot regn och snö och utom räckhåll för obehöriga.

Cykelgaraget

Tio av de 89 platserna har eluttag för laddning av elcykel. Här finns också förvaringsskåp för hjälmar. I direkt anslutning utanför garaget finns cykelpump för alla som behöver.

Abonnera plats

För att få tillträde till garaget måste du teckna ett abonnemang. Detta kan du göra på www.triply.se/marsta. Abonnemanget är kopplat det passerkort/tagg du väljer och kostar 80 kr för 30 dagar. Du kan även få hjälp att teckna abonnemang i kommunhusets reception via kontaktcenter på Södergatan 20, Märsta. Du måste dock registrera det passerkort/tagg du väljer vid cykelgaraget. Abonnemanget löper på tills du säger upp det.

10 dagars kostnadsfri prova-på-period

När du registrerar dig som användare får du en 10-dagars kostnadsfri prova-på-period. Vill du därefter fortsätta att abonnera en plats är kostnaden 80 kronor för 30 dagar.

Så här fungerar det

  • Gå till www.triply.se/marsta. Ha bankID och bankkort redo.
  • Efter inloggning på triply.se/marsta välj ”Registrera passerkort”
  • Följ instruktionerna och blippa det passerkort/tagg du vill använda vid garagets kortläsare.
  • Med cykeln på en säker plats kan du tryggt fortsätta din resa.

Användarvillkor för cykelgaraget

Vanliga frågor och svar

Kontaktinformation

Vid frågor och felanmälan angående ditt medlemskap kontakta support@triply.seVid akuta fel på kortläsaren eller förvaringsboxarna kontakta 08-591 261 89 (helgfria vardagar klockan 08-17) och 08-454 25 66 (övrig tid). Övriga fel kontakta felanmalan.sbk@sigtuna.se

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan