Sommarlov!

2017-06-22

Nu har både lärare och elever gått på sommarlov men administratonen arbetar någon vecka till innan vi helt stänger under veckorna 27-30. Observera att dansadministrationen har stängt under veckorna 26-32.

 

Det är inte alltid vi är på plats i Kulturskolans hus, utan vi nås bäst via e-post: kulturskolan@sigtuna.se eller frågor gällande dans: dans.kulturskolan@sigtuna.se

Det går bra att anmäla och avanmäla sig till  våra kurser dygnet runt via våra formulär här på hemsidan.

Alla elever som var antagna under vårterminen fortsätter automatiskt till nästa termin om man inte gör en avanmälan av platsen. Instrumentallärarna kontaktar själva sina elever  inför terminsstarten. Kallelser till dans, teater, nycirkus, bild- och form samt kör skickas ut via mail under sommaren. Höstterminen startar torsdagen den 31 augusti.

Prova-på-kväll 30/8

Onsdagen den 30 augusti mellan kl 18.00-20.00 har vi prova-på-kväll där man får chans att prova olika instrument, nycirkus, bild- och form samt man får träffa lärare på dans och teater. Alla är varmt välkomna till Kulturskolans hus!

I nuläget kan vi ha plats kvar till dragspel, elbas, kontrabas, saxofon, trombon, trumpet, tvärflöjt, valthorn, babyrytmik, kör, teater, funktionsinriktad musikterapi (FMT) och i flera av våra dansgrupper. 

Vi önskar alla elever och föräldrar en riktigt skön sommar!

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation