Prova-på-kväll onsdagen 6 april 18.00-20.00

2016-03-29

Onsdagen den 6 april mellan klockan 18.00-20.00 har Kulturskolan ett prova-på-tillfälle, en så kallad ämnesdemonstration.

Ta chansen att prova på olika instrument samt träffa lärare för sång, dans, teater, nycirkus, musikproduktion och FMT (Funktionsinriktad musikterapi).

Alla är varmt välkomna, ingen föranmälan behövs. Vi håller till på Kulturtorget 11, i huset bredvid Märsta bibliotek i Märsta centrum.

Nyheter från vårterminen 2016 är kör för barn födda 2006/2007, vi önskar även starta en kör för äldre barn om vi får in tillräckligt med ansökningar.

Från hösten 2016 önskar vi starta upp fler nya ämnen:

Musikmix för årskurs 2. Musikmix är för dig som vill prova på olika instrument under en termin. Under en timme får du instrumentkunskap, träna sång, rörelse och spela tillsammans. Det är för närvarande inte helt klart vilka instrument som man får testa i höst.

Ett annat ämne är Ung Extra Allt! som vänder sig till ungdomar från årskurs 8 och uppåt. Ung Extra Allt är en kurs för dig över 14 år som har mycket i skolan men ändå vill hålla på med drama, dans, bild, sång och skrivande. I den här kursen får du hålla på med olika konstformer men utan krav på föreställning eller att du måste hinna komma varje vecka. Fokus i gruppen ligger på att ha kul och må bra och det finns tid för häng och prat.

För barn födda 2010 (under läsåret 2016/2017) så planerar vi att starta upp en kurs som heter: Sång- och danslek för 6-åringar. Vi sjunger och dansar på ett lekfullt sett. För de som har gått på Musik-och dansverkstad med sin förskola kommer känna igen konceptet.

Kulturskolans föräldraförening kommer att sälja korv med bröd i foajén. Rättelse, vi bjuder på korv till alla barn/ungdomar som provar alla instrumenten, hämta lapp i informationsdisken.

Varmt välkomna!

 

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan

Relaterade dokument