Kurserna startar vecka 36

2014-08-27

Planeringen på Kulturskolan är i full gång så att vi kan starta våra ämneskurser i nästa vecka 36.

Alla som inte har sagt upp sin plats från i våras fortsätter automatiskt till nästa termin och blir kallade av sina lärare (Dans, Teater och Nycirkus-eleverna har redan fått kallelser via posten). Avanmälan kan man göra online via formuläret "Avanmälan-Uppsägning" direkt här från hemsidan. Se länk till höger.

Många lärare kontaktar sina elever först denna vecka eftersom de har väntat på att eleverna ska ha fått sitt schema från skolan så att det vet när de kan komma på en lektion.

Har du inte redan ställt ditt barn i kö så kan du använda formuläret Anmälan on-line (se länk till höger). Alla våra olika ämnen kan du läsa om under fliken Kurser till vänster. Priser mm kan du läsa under fliken Praktisk information.

Vi skickar ut fakturorna i slutet av september från Sigtuna kommun.

Alla de som fortfarande står kvar i kö till något ämne kommer att få ett brev hem i brevlådan i oktober som bekräftar detta.

Som ni kanske har sett och läst så håller det på att byggas ett helt nytt Kulturskolehus i Märsta Centrum. Vi kommer att flytta från vårt nuvarande hus på Tingvallavägen vid årsskiftet för att kunna starta den nya verksamheten där från vårterminen 2015. Det mesta av undervisningen som idag är utspridd eftermiddag/kvällstid på olika skolor i Märsta kommer att flyttas in i det nybyggda huset.

Varmt välkomna till en ny terminstart! 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan