Prova-på-kurser under vårterminen

2012-01-03

Då vi under en längre tid har haft flera års väntan i kö till ämnena gitarr och fiol så är vi glada att kunna erbjuda flera av dem som redan står i kö en prova-på-kurs under vårterminen 2012.

Vi har skickat ut inbjudan till de berörda eleverna och det var först till kvarn för deras anmälan. På gitarr så vände vi oss mot de som stått längst i kön och går i högstadiet  och på fiol till barn födda -00, -01 eller 02.

Gitarrgruppen har delats upp i två perioder, antingen från vecka 2-10 eller mellan vecka 11-20 och kommer att träffas på St Olofs skola i Sigtuna på onsdagar mellan kl 16.00-17.00 med läraren Lennart Strandh.

Fioleleverna har haft möjlighet att välja på på två olika grupper. Den ena på tisdagar kl 16.00-16.30 på St Pers skola i Sigtuna eller på onsdagar kl 17.20-18.00 på Sätunaskolan i Märsta. Läraren i Sigtuna blir Helena Östberg och i Märsta är läraren Simon Lundqvist.

Alla eleverna som har tackat ja till prova-på-kursen får självklart stå kvar i den ordinarie kön.

Vi har tidigare haft kortkurser i andra ämnen men ser nu med spänning fram emot att få se vad utvärderingen kommer att visa med vårens prova-på-kurser.

 

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan