Karusell-vecka på Kulturskolan under vecka 19

2015-04-17

I ett led av invigningen av nya Kulturskole-huset så kommer vi att hålla dörrarna lite mer öppna under vecka 19 varför det mesta av den vanliga undervisningen är inställd. Kontakta din lärare om du är osäker på vad som gäller för just dig.

Det är program under framför allt måndag- torsdag (4/5-7/5) med både skolföreställningar och annat som även allmänheten kan få ta del av. Det som finns listat till höger är endast det som vi kan bjuda in allmänheten till.

Du kan tex få prova att spela klarinett eller saxofon eller lyssna på när elever tränar eller uppträder. På onsdagen så kan man kl 16.00 få prova på dansjam eller om man är yngre (4-6 år) kan man få vara med på danslekar kl 16.15.

Tyvärr blev drop-in på babyrytmiken inställd i nästa vecka pga sjukdom varför det nu inte längre står med på affischen till höger.

Tyvärr så behövs det en biljett för att få kunna se våra dansföreställningar. Alla medverkande föräldrar har fått två biljetter vardera. Om det finns plats över så finns det möjlighet för även andra att komma in titta.

Varmt välkomna till vårt nya fina hus i Märsta Centrum. Vi ligger granne med Kulturlänken och Märsta Bibliotek och Konsthall.

Se preliminära programmet här till höger. Observera att programmet kan komma att uppdateras.

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan

Relaterade dokument