Intag för hösten 2013

2013-05-30

Vi är i slutskedet på terminen och för de som inte redan slutat så är Kulturskolans dag på lördag troligen det sista tillfället att ses på terminen!

Alla som inte formellt har fyllt i ett Avanmälan-Uppsägningsformulär fortsätter automatiskt till nästa termin vilket innebär att man i höst kommer att bli kontaktad av sin lärare för tid och plats. Gruppundervisningen till dans, teater och nycirkus kommer att skickas ut till alla i sommar medans lärarna i instrumentalundervisningen troligen inte kommer att kalla sina elever förrän under vecka 35 eftersom vi väntar på att eleverna ska ha börjat skolan och fått sina scheman, samt att vi fått klart med vilka lokaler vi får vara i ute på de olika skolorna.

Även nya instrumental-elever kommer vi inte att kunna lämna ett besked till förrän till närmare terminsstart då läraren kontaktar dem för tid och plats. Däremot kommer vi att skicka ut kallelser runt midsommar till nya elever på dans, nycirkus och teater.

I oktober kommer alla de elever som som står kvar i kön till något ämne att få en köbekräftelse per brev hem i brevlådan.

Är det så att man inte vill ha en plats så är vi tacksamma om ni så fort som möjligt säger upp platsen via uppsägningsformuläret på hemsidan. Är det så att man vill byta grupp inom ämnet så ber vi er att kontakta Kulturskolan (helst via mail) för att se om det är möjligt.

Kulturskolan kommer att ha stängt under perioden 1 juli - 28 juli 2013.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan