Höstterminen startar vecka 35

2016-08-03

Det är fortfarande sommarlov och lärarna är lediga. Men det går ändå att anmäla sig samt avanmäla sig till våra kurser via våra formulär, se knapparna till höger.

Alla elever som gick i våras fortsätter automatiskt till nästa termin såvida de inte har skickat in Avanmälan/Uppsägningsformuläret. Om du vill slippa betala för höstterminen så måste uppsägningen vara gjord innan terminen börjar.

Kurserna i de flesta ämnen startar den 29 augusti undantaget är dansen som börjar torsdagen den 1 september.

Kallelserna till dans, teater, nycirkus och kör har mailats ut under sommaren. Dansadministrationen kommer tillbaka på måndag 8/8 och kommer då att fortsätta att kalla till de platser som har blivit lediga under sommaren. Kallelserna till Bild-och form kommer även att skickas ut via mail.

Övriga elever  kommer att kontaktas av sina respektive lärare, antingen via mail eller telefon. Många instrumentallärare väntar med att kontakta eleverna tills grundskolorna har börjat så att eleverna har fått sina scheman.

Alla som inte har fått plats står i nuläget automatiskt kvar i kön tills det blir en plats ledig eller om vi meddelar er något annat. Vi brukar skicka ut en köbekräftelse till alla som står kvar i kön i slutet av oktober.

Varmt välkomna till Öppet hus torsdagen den 25 augusti mellan kl 18.00-20.00!  Kvällen vänder sig i första hand till skolbarn. Läs mer i länken till höger, där står det även vart det kan finnas för platser kvar inför höstterminens start.

Se alla våra olika ämnen under fliken Kurser.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan