Ha en skön sommar!

2018-06-25

Nu har lärarna gått på sommarlov och vi önskar alla elever och föräldrar ett skönt sommarlov!

Höstterminen startar vecka 36 och vi kontaktar er när vi har en plats att erbjuda. Elever som gick under vårterminen fortsätter automatiskt till nästa termin om man inte gör en Uppsägning av platsen via vårt Avanmälan-Uppsägningsformulär på hemsidan. Fakturorna skickas ut i september.

Onsdagen den 29 augusti mellan kl 18.00-20.00 så kommer vi att ha en så kallad "prova-på-kväll" . Där får man chans att prova på att spela på olika slags instrument samt träffa lärare i sång, dans, teater, nycirkus, musikterapi och bild-och form.

Vi har i nuläget enstaka platser kvar till vissa instrument, i våra körer, i vissa teatergrupper, nycirkus och i den äldre gruppen till Bild-och form. Ni kan se hur platstillgången ser ut i dansgrupperna nu (se länk på sidan till fliken under Kurser/dans/platstillgång) innan vi har registrerat de nya anmälningar och avanmälningar  som kommer in under sommaren.  

Dansadministrationen har nu stängt och öppnar igen den 13 augusti 2018.

Resten av administrationen stänger på fredag eftermiddag den 29 juli och öppnar igen måndagen den 30 juli (vecka 27-30).

Det går bra att anmäla sig och avanmäla sig till våra kurser via våra formulär under hela sommaren!

Vi önskar er alla en fin sommar och välkomna tillbaka i höst!

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan

Relaterade dokument