Anmälan till stråkläger 2019

Här kan du som är stråkelev på Sigtuna Kulturskola från den 29 april anmäla dig direkt till stråklägret 11-15 augusti 2019.

Vi kommer att åka till Sjöviks folkhögskola utanför Avesta (www.sjovik.eu).  Under lägret kan du utvecklas lika mycket som en hel termin hemma, samtidigt som du är omgiven av andra som också älskar att spela. Om du ändå skulle tröttna på att öva kommer det att finnas gott om andra aktiviter som bollsporter, lekar och bad. Vi kommer att bo i 2-bäddsrum.

Föräldrar

För att kunna genomföra lägret krävs det att några föräldrar ställer upp och följer med som lägerförälder. Vi kommer att behöva ca 1 lägerföräldrer per 10 barn. En lägerförälder betalar inte för att följa med och barn till lägerförälder betalar reducerad avgift (1700 istället för 2700 kr). Barn som är födda 2010 eller senare behöver ha en fullt betalande vuxen med på lägret. I mån av plats får fler föräldrar och syskon följa med till självkostnadspris. Självkostnadspriset för medföljande är satt av Sjövik. Detta ska betalas till Sigtuna kulturskolas elev- och intresseförening innan lägret startar. 

Transport

Varje förälder ansvarar själv för att sitt barn kommer fram och tillbaka från lägret. Vi rekommenderar att eleverna samåker i bilarna.

Avslutningskonsert

Avslutningskonsert fredag 16 augusti kl 18.30 i Konsertsalen på Kulturskolan i Märsta. Mer information om detta kommer i bekräftelsebrevet.

Anmälan

Anmälan är bindande (första anmälningsdag 29/4) och ska ske senast den 19/5 i formuläret nedan eller på anmälningsblanketten ni får av er lärare och lämnas ifylld till expeditionen. Vi kan bara ta emot ett begränsat antal elever så "först till kvarn" gäller.  

Bekräftelse

Bekräftelse kommer via mail.

Kostnad

Lägret kostar 2700 kr per elev

Betalning

När man fått bekräftelse om plats ska betalning ske senast den 31 maj till pg 56 72 77-9, Sigtuna kulturskolas elev- och intresseförening. Ange elevens för- och efternamn samt födelsedatum (år-mån-dag) på inbetalningslappen!

Välkommen önskar Kulturskolan och Sigtuna kulturskolas elev- och intresseföreningen!

Lägeransvarig

Lägeransvarig: Marie Gustavsson, marie-och jesper@mojset.se

Anmälningsformuläret kommer att visas på denna sida den 29 april 2019.

När du har skickat anmälan så får du en bekräftelse direkt på att anmälan är på väg, annars syns det med röd * till höger om rutan vid det fältet som saknas. Du kommer även att få en kopia på anmälan till den e-postadress som du har uppgivit nedan.

 

När du skickar in formuläret delar du med dig av personuppgifter. Information om hur Sigtuna kommun hanterar personuppgifter hittar du här.

 

 

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i

Personnummer (6 siffor)*:
Elevens namn:*
Adress:*
Postnummer och Ort:*
Telefon hem*
Ev. mobil till eleven under lägret:
Namn och mobilnummer till föräldrar:*
E-post till förälder (kopia på anmälan skickas till denna adress):*
Musiklärare som eleven spelar för:*
Instrument + antal spelår:*
Önskemål om rumskompis (max 2 st, förnamn och efternamn):
Information som lägeransvariga bör känna till (allergi, medicin osv):
Medföljande förälder

Totalt antal medföljande familjemedlemmar, exklusive elever (Obs anhörigas boende nära eleven kan inte garanteras!)
Målsmans godkännande*
 
 
  

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan