Anmälan

För att anmäla dig till någon av Kulturskolans ämneskurser så använd formuläret  Anmälan on-line eller så skriver du ut en anmälningsblankett i pdf-format som finns att hämta här.

Man står kvar i kön tills vi har en plats att erbjuda. Antagningsbekräftelsen skickas via e-post.

Du kan läsa mer om de val du kan göra till alla våra instrument samt sång, dans, musikterapi och teater under fliken kurser. Fördjupad ämneskurs i musik och Danslinjen har egna anmälningsblanketter under respektive sida. Utöver våra vanliga kuser nedan så kan vi ibland erbjuda kortkurser under några veckor. Dessa kurser sker också på separata anmälningsblanketter/formulär.

Om man gjort flera val inom samma ämnesgrupp,  tex bland instrumenten,  så bör man tänka på vilken prioritetsordning man önskar. När man kommer in på sitt första hands val så tas det nedre valet bort. Om man kommer in på sitt 2:a hands val så tas prioritet nr 3 bort men man står kvar i kön till sitt 1:a hands val. Observera att vissa ämnen kan man endast välja som första hands val.

Tyvärr är det idag lång kö till gitarr, och piano. Man kan inte heller ställa sig i kö till dessa ämnen förrän tidigast i årskurs 2 . Får vi in för tidiga anmälningar så registreras de inte (man får då information om detta via mail).

Vi ser gärna (i mån av plats) att man både spelar ett instrument, teater, sjunger och dansar, vi har ingen prioritetsordning mellan de olika ämnesgrupperna.

Om  vi inte har möjlighet att erbjuda er plats på önskad ämneskurs kan vi eventuellt skicka ut erbjudande om en annan kurs där platser finns.

Dans tar vi endast in under höst- resp vårterminens början. Alla ämnen kan man ställa sig i kö till året innan man tidigast kan få börja. Tider för grupperna i dans, teater, kör och bild-och form finns som bilagor här på sidan. Tider för instrumentalundervisningen får man av sin lärare när man blir erbjuden en plats.

Under fliken Praktisk information så kan du bland annat se våra priser och rabatter.

Observera att när man har blivit erbjuden en plats så fortsätter man automatiskt till nästa termin, man har platsen tills man själv säger upp den via särskilt formulär. Om du vill säga upp platsen och slippa betala en hel terminsavgift ska du göra det innan respektive termin börjar.

Vi ser fram emot din anmälan!

OBS! Om du inte får kopia på din anmälan till din epost, så kolla så att mailet inte hamnat i inkorgen för skräppost.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation