Information till medarbetare, elever och vårdnadshavare vid Ekillaskolan

2018-05-28

Snart är sommaren här och jag vill därför berätta om en förändring i skolans ledning till hösten. Karin Sagbrant kommer att sluta efter 2 år som rektor på Ekillaskolan. Karin har haft en lång karriär inom Sigtuna kommun och har under sina 10 år hos oss varit verksam i en rad olika roller på två av kommunens skolor. Vi är tacksamma för den mycket fina insats hon har gjort. Under det senaste året har Karin med personal genomfört ett betydande arbete för att öka trygghet, trivsel och studiero på Ekillaskolan. Karins sista arbetsdag blir den 31 augusti.

Här kommer några rader från Karin:

Jag kommer att sluta min anställning i kommunen och ta en paus under en tid. Jag vet inte i nuläget vad som väntar men det kan mycket väl bli ett jobb inom skolan och det känns spännande att få låta tiden utvisa vad det blir. Jag är stolt över att, tillsammans med många duktiga medarbetare, ha varit med och jobbat för att Ekillaskolan ska vara en skola för alla att utvecklas och trivas i.

Jag och resten av barn- och ungdomsförvaltningen önskar Karin stort lycka till med vad hon än beslutar sig att göra i framtiden!

Rekryteringen av ny rektor för Ekillaskolan är påbörjad och jag lovar att återkomma med mer information när vi har beslutat oss för rätt kandidat. Fokus för den nya rektorn kommer att vara att ta fram en stabil och långsiktig riktning för skolan och att tillsammans med all personal vidareutveckla det systematiska kvalitetsarbetet samt driva processer som leder till ökad måluppfyllelse för våra elever.

Hör gärna av er till mig med eventuella frågor eller funderingar.

Vänligen, Carmen Blom
Biträdande förvaltningschef
Barn- och ungdomsförvaltningen
carmen.blom@sigtuna.se

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan