Information vid kris

När en kris inträffar finns ett stort behov av snabb och tillförlitlig information. Vid en kris som drabbar Sigtuna kommun lägger vi upp information på våra egna kanaler. Du kan även få information via Sveriges Radio, Krisinformation.se och 113 13.

Sigtuna kommuns krisinformation

Sveriges Radio P4

Sveriges Radio P4 med alla sina 25 lokala kanaler ska alltid kunna sända och ge allmänheten information vid en kris.

Tänk på att vid sådana situationer är radiosändningar mycket säkrare att lyssna på än strömmad radio i telefonen eller datorn.

Krisinformation.se

Krisinformation.se är en webbplats som förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga till allmänheten före, under och efter en stor händelse eller kris.

Krisinformation.se drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). All information som finns på sajten är bekräftad information från myndigheter och övriga ansvariga.

Besök krisinformation.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Informationsnumret 113 13

113 13 är Sveriges nationella informationsnummer. Dit kan du ringa om du vill få information vid allvarliga olyckor och kriser i samhället. Det kan till exempel handla om en större storm, en influensaepidemi eller en översvämning. Du kan också ringa och lämna information till 113 13.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.