Är du vår nya sjuksköterska?

Välkommen till äldreomsorgen i Sigtuna kommun. Här får du möjlighet att använda din fulla kompetens på en utvecklingsresa som vi är stolta över.

Vi har bestämt oss för att ligga i framkant och vara ett föredöme som inspirerar till bättre omsorg för äldre runt om i hela landet. För att lyckas med det krävs mer än bara snack. Vi tar vårt viktiga uppdrag på allvar och jobbar med ständig kvalitetsutveckling för att omsätta våra ord till praktisk handling som förbättrar tillvaron för såväl patienter som anställda.

Sigtuna kommun driver fyra särskilda boenden för äldre i egen regi.

Våra medarbetare vittnar om märkbara förbättringar senaste åren. Men även om vi har kommit en bra bit på vägen mot vårt mål om att erbjuda en äldreomsorg som är bland Sveriges bästa, är vi långt ifrån klara. Det är här du kommer in. Din vilja att få utlopp för din fulla kompetens blir en viktig del av vår fortsatta resa framåt.

Kollegor inom äldreomsorgen. Fotograf: Kari Kohvakka

Bli en del av vårt team. Foto: Kari Kohvakka.

Hos oss får du:

  • Utmana din kompetens i ditt legitimationsyrke med vård av multisjuka patienter samtidigt som du kommer till en arbetsplats med många skratt tillsammans med fantastiskt engagerade och kompetenta kollegor.
  • Kompetensutveckling under arbetstid.
  • Arbeta dagtid.
  • Kontinuitet både för dig som medarbetare och för våra patienter och deras anhöriga. Du har placering på ett boende och som sjuksköterska är du ansvarig för cirka 20 patienter med inriktning somatik eller kognitiv sjukdom. Ett av boendena har även en avdelning för korttidsplatser och växelvård.
  • Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns stationerade på alla våra särskilda boenden.
  • Stor möjlighet att påverka arbetssätten och inflytande i verksamheten, enligt andra anställda.
  • Ett tätt teamarbete mellan legitimerad personal, omsorgspersonal och kollegor inom hälso- och sjukvården.
  • Hög bemanningsgrad och ett nära ledarskap.
  • En arbetsplats vars målsättning är att du arbetar nära patienten dagligen. Vi förbättrar därför våra digitala arbetssätt som både frigör tid och gör arbetet enklare.

Rätten till en trygg och värdig ålderdom är en självklarhet för oss. Lika självklart är vårt konstanta förbättringsarbete för en äldreomsorg av hög kvalitet.

Välkommen till Sigtuna kommun!

Stort tack till alla som har inkommit med ansökan som nu är stängd för den här gången. Håll utkik efter fler tjänster via vår sida för lediga jobb som du hittar här Öppnas i nytt fönster..

En äldreomsorg i framkant

För att nå målet om en äldreomsorg i framkant har 35 åtgärder tagits fram – där 26 av dem redan införts. Det handlar om allt från satsningar på ny digital välfärdsteknik och aktiviteter för seniorer till kompetensutveckling av personalen och ökad bemanning.

Vår konstanta kvalitetsutveckling har bland annat resulterat i att vi som enda kommun har certifierats enligt svensk standard.

Läs mer om vårt kvalitetsarbete

35 punkter för en bättre äldreomsorg

Nu blir kommunens särskilda boenden för äldre profilboenden

Äldreomsorgsplan 2022-2026 Pdf, 1.6 MB.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.