Alkohol och droger

MiniMaria vänder sig till ungdomar i ålder 13-20 år och deras föräldrar/nätverk, där det finns en oro för användning av alkohol, tabletter och droger.

MiniMaria Märsta

Vi kan erbjuda råd och stöd till ungdomar upp till 20 år som har funderingar eller problem kopplade till alkohol, tabletter och/eller droger.

På MiniMaria arbetar kurator, sjuksköterska och läkare i samverkan. Detta innebär ett nära samarbete mellan kommun och Maria ungdom (Region Stockholm)

Vi erbjuder

  • Information och rådgivning
  • Alkohol- och drogbedömning
  • Urinprovstagning
  • Behandling
  • Föräldrastöd

Oroliga föräldrar

Du som förälder behöver inte veta att ditt barn har börjat dricka eller provat droger för att ta kontakt med oss. Det räcker att du är orolig. Du kan ringa oss och ställa frågor och få hjälp.

Kontakt

För rådgivning och tidsbokning kan du kontakta vår kurator eller sjuksköterska.

Du kan också kontakta mottagningsenheten om du behöver råd eller så kan du göra en orosanmälan via vår e-tjänst om du känner oro för ett barn eller ungdom.

Fotograf: Mostphotos

Maria ungdom

Ungdomar med ett konstaterat missbruk får hjälp och stöd på Maria Ungdom Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Behöver du snabbt få vård tar Mara Ungdom Akut Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. emot ungdomar upp till 20 år med riskbruk, missbruk och beroendetillstånd.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.