Publicerad:

”Invånarna ska kunna boka möten om trygghetsfrågor”

Vi förändrar upplägget på Trygghetscenter, och planerar att under våren erbjuda invånare att boka möten med våra säkerhetsstrateger. Möjligheten till drop-in tas därmed bort.

På Trygghetscenter i Märsta centrum samlas de kompetenser inom kommunen som arbetar med trygghetsfrågor, och därifrån sker också samarbete och samverkan med polis och räddningstjänst.

Under våren planerar vi att ge dig som invånare möjlighet att boka möten med vår personal på trygghetscenter som en utveckling av vad vi erbjuder.

Vi satsar på att under våren erbjuda möten med våra säkerhetsstrateger som du som invånare kan boka för att prata om trygghets- och säkerhetsfrågor. Jag är glad över att kunna erbjuda den här tjänsten till invånarna i kommunen. Kom hit och prata trygghetsfrågor med oss, säger Stefan Elm, trygghetschef i Sigtuna kommun.

Från och med 9 januari kommer det inte att finnas drop-in men vill du snabbt prata med någon hänvisar vi till Kontaktcenter i kommunhuset på Södergatan 20 i Märsta, 650 meter från Trygghetscenter.

Trygghetschef framför entrén till trygghetscenter

Trygghetschef Stefan Elm framför entrén till trygghetscenter

Polis

Har du polisärenden vänder du dig precis som förut till polisen via telefonnummer 114 14 och polisen.se Länk till annan webbplats. eller via 112 vid akuta lägen.