Publicerad:

Näringslivsdag lockar både besökare och talare som Stockholms landshövding och Jonas Eriksson

300 besökare har redan anmält sig. Närmare 20 externa företag, lika många UF-företag (Unga Företagare) och kommunens egna verksamheter ställer ut. Har du missat att anmäla dig till Sigtuna kommuns Näringslivsdag den 14 december? På söndag den 4 december är sista anmälningsdag.

Hör hur Stockholms landshövding, Sven-Erik Österberg, vill utveckla Arlandaområdet, få inspiration av Jonas Eriksson, högaktuell som expertkommentator i fotbolls-VM, men också lokal företagare i kommunen, träffa vår kommunpolis och experter inom handelns säkerhetsarbete. Få information om kommunens planer kring exploatering och infrastruktur och träffa våra största mark- och fastighetsägare och lyssna till hur vi som kommun kan bidra till ditt företags kompetensförsörjning.
Det är bara ett axplock från vårt matiga program under Sigtuna kommuns näringslivsdag. En heldag som går av stapeln på Scandinavian XPO den14 december.

Många unga entreprenörer på plats

Men näringslivsdagen är inte en dag enbart för redan etablerade företag i kommunen. Vi kommer även ha över 20 mässbord signerade UF-företag och en hel hög med unga, blivande entreprenörer på plats, liksom närmare 20 externa företagare som ställer ut på det som vi kallar Torget, mässområdet i anslutning till entrén. Här hittar ni också kommunens egna medarbetare och experter inom området som hållbarhet, energi- och klimatrådgivning, tillsyn, tillstånd och kontroll, bygglov, exploatering, infrastruktur, kompetensförsörjning, trygghet och mycket mera.

Jag hoppas att många företagare anmäler sig, från kommunen ser vi verkligen fram mot att träffas. Det är första gången Sigtuna kommun arrangerar en näringslivsdag på det här sättet. Det är ett gyllene tillfälle att träffas, knyta kontakter och få information, säger Annika Bröms, näringslivschef.

Läs hela programmet här och anmäl dig via länken. Kom en stund, eller var kvar hela dagen. Vi bjuder på lunch, men du måste vara anmäld.

Fem personer springer med paraplyer. Foto: Rosie Alm