Publicerad:

Rabatterade priser på våra simhallar i höst

Från den 1 oktober till 31 december 2022 kan du köpa kort och entrébiljetter till rabatterat pris på Midgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter.

En kvinna iklädd badkläder och simglasögon gör tumme upp under vattenytan i en simbassäng.

Foto: Scandinav/Johnér

Det här innebär höstkampanjen

I en omvärld med ökande kostnader vill vi underlätta för dig att ändå kunna välja en aktiv fritid. Det är viktigt att röra på sig och vi vill att fler ska kunna göra det. Därför erbjuder vi 10% rabatt på alla våra entré- och kortpriser på Midgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter från den 1 oktober och året ut. Rabatten gäller alltså även för 10-gångers-, månads-, halvårs- och årskort. Alla våra kort gäller både på Midgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter. På Midgårdsbadet gäller rabatten även på kort och enkelbiljetter för motion, relax och bastubehandling.

Priser Midgårdsbadet

Priser Sigtuna Fritidscenter

Vanliga frågor och svar

Kan rabatten kombineras med andra erbjudanden?

Nej, rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter så som rabatten för kommunanställda.

Gäller rabatten även på priserna för studenter och pensionärer?

Ja, du får rabatt på de fastställda priserna för studenter, pensionärer, barn och familj.

Om jag redan har ett kort hos er, kan jag få rabatten nu i efterhand?

Nej, rabatten gäller bara när du tecknar ett nytt kort hos oss eller köper en enkel entrébiljett under perioden 1 oktober till 31 december 2022.

Om jag köper ett nytt kort under kampanjperioden som gäller för en längre tid än till den 31 december då kampanjen slutar, gäller rabatten ändå på hela kostnaden?

Du får 10% rabatt på hela kostnaden för kort som köps under kampanjperioden.

Exempel) Om du köper ett årskort den 30 december 2022 som har ordinarie pris 1 720 kronor får du 172 kronor rabatt och betalar 1 548 kronor.

Vad gäller för autogirobetalningar på motion och/eller relax?

Alla autogirobetalningar under kampanjperioden kommer att få rabatten avdragen automatiskt. Om du tecknar ett nytt autogiroabonnemang under kampanjperioden får du rabatt fram till kampanjperioden slutar, sedan återgår priset till det ordinarie.

Gäller rabatten för priserna på simskolor?

Nej. Rabatten gäller heller inte för våra priser i serveringen.