Publicerad:

Nominera Årets Företagare och Årets Unga Företagare

Nu är det dags att nominera Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sigtuna kommun. Nominera ditt förslag fram till 25 mars.

Årets företagare och årets unga företagare delas ut årligen av organisationen Företagarna och är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelse för företagare.

Det finns många duktiga och drivna företagare i kommunen och du kan vara med och nominera just din favoritföretagare. Vi behöver ditt förslag med motivering senast 25 mars.

Årets företagare ska uppfylla följande kriterier:

• Äga & Driva, vara majoritetsägare och vara verksam i företaget.

• Ledare & Förebild, uppvisa gott ledarskap och vara en god förebild.

• Kreativitet & Innovation, visa prov på att vara extra kreativ och företagsam.

• Lönsamhet & Tillväxt, vara långsiktigt stabil.

• Årets unga företagare ska vara under 35 år.

Sigtunas näringslivschef med i juryn

Juryn består av Sigtuna kommuns näringslivschef, Björn Petersson, ordförande i Företagarna Sigtuna samt styrelseledamöterna Yvonne Achrelius och Pernilla Olsen. Även förra årets vinnare Marcus Cedervi, Cedecor AB och Ludvig Harryzon, Sigtuna Sport & Uteliv kommer att ingå i juryn i respektive kategori.

Nominera med motivering via mejl

Vinnarna kommer vara med och tävla om titeln Årets Företagare och Årets Unga Företagare regionalt och förhoppningsvis även nationellt.

Mejla ditt förslag med motivering till Björn Petersson, ordförande i Företagarna Sigtuna, bjorn@bizfulness.se senast den 25 mars 2022.

logotyp för Årets företagare

Foto: Företagarna