Publicerad:

Vaccinationsbuss är kvar i Märsta centrum till 6 november

Från fredag den 29 oktober till och med lördag den 6 november är Region Stockholm på plats i Märsta centrum med sin vaccinationsbuss. Där kan den som vill vaccinera sig gratis mot Covid-19 utan att behöva boka tid.

UPPDATERING: Region Stockholm har förlängt närvaron av vaccinationsbussen i Sigtuna kommun till december ut. Nedanstående information gällde vid publiceringstillfället den 28 oktober.

Region Stockholms vaccinationsbuss besöker Märsta centrum.

  • Datum: 29 oktober till och med 6 november
  • Tid: 10-17 vardagar, 10-15 lördag-söndag
  • Plats: Parkeringen vid Willys i Märsta centrum

Region Stockholms vaccinationsbuss med vaccin mot Covid-19 står kvar i Märsta centrum ytterligare en vecka. Från och med fredagen den 29 oktober till och med lördagen den 6 november står bussen på parkeringen bakom Willys. Bussen har tagit emot kommuninvånarna på samma plats sedan den 15 oktober.

Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Passa på att vaccinera dig!

Den som vill och är född 2005 eller tidigare kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid. Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Du kan ta första eller andra dosen av vaccin mot Covid-19 i bussen. Du som är 80 år eller äldre (född 1941 eller tidigare) kan också få din tredje dos vaccin där.

Detta bör du ta med dig

Det är bra att ta med din legitimation, annars behöver du inte ta med något. Även du som inte har något personnummer kan vaccinera dig i vaccinationsbussen.

Vit skåpbuss med öppna bakdörrar. Sköterska och kövärd välkomnar vid ingången. 

Vikingahallen upphör som vaccinationsmottagning

Fredagen den 15 oktober avslutade Region Stockholm möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19 i Vikingahallen och hänvisar i stället till den mobila vaccinationsbussen.