Publicerad:

Första fysiska näringslivslunchen

Den 27 oktober, bjöd vi in till årets första näringslivslunch där vi äntligen kunde träffa varandra på riktigt igen.

Mathis Forsberg, näringslivschef, inledde lunchen med att presentera årets företagsranking och siffrorna bakom den. På agendan stod även en diskussion kring hur Sigtuna kommun som företagsplats kan återstarta och utvecklas, vilka satsningar behöver företagen och hur skapar vi tillsammans en mer attraktiv företagsplats som drar nytta av platsens fördelar?

Paneldiskussion

Panelen för dagen bestod av Pernilla Olsen, grundare och delägare First Distillery Sigtuna AB samt ledamot i styrelsen Företagarna Sigtuna, Fady Azizsson, VD och ägare Arlanda Hotellby och Johan Eriksson, regionsdirektör Lidl.

Panelen lyfte bland annat samverkan med kommunen, förbättrade kommunikationer och ökad integration och trygghet som viktiga faktorer för fortsatt utveckling av företagandet i kommunen.

Lunchen avslutades med att kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) berättade hur kommunen jobbar för att förbättra företagsklimatet i kommunen.

Vill du komma på våra näringslivsträffar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få information om vad som är på gång inom näringslivet i Sigtuna kommun. Via nyhetsbrevet får du även inbjudningar till våra näringslivsträffar samt andra event vi arrangerar för våra företagare.

bild på näringslivslunchen

Många företagare fanns på plats på den första fysiska näringslivslunchen på länge i kommunen.