Publicerad:

Vaccinationsbussen står i Märsta centrum ytterligare en vecka

Från fredag den 22 oktober till och med torsdag 28 oktober är Region Stockholm på plats i Märsta centrum med sin vaccinationsbuss. Den som vill kan vaccinera sig gratis mot Covid-19 utan att behöva boka tid.

UPPDATERING: Region Stockholm har förlängt närvaron av vaccinationsbussen i Sigtuna kommun till december ut. Nedanstående information gällde vid publiceringstillfället den 22 oktober.

Region Stockholms vaccinationsbuss är på plats i Märsta centrum.

  • Datum: 22 oktober till och med 28 oktober
  • Tid: 10-17 vardagar, 10-15 lördag-söndag
  • Plats: Parkeringen vid Willys i Märsta centrum

Region Stockholms vaccinationsbuss med vaccin mot Covid-19 står kvar i Märsta centrum en vecka till. Från och med fredagen den 22 oktober till och med torsdagen den 28 oktober står bussen på parkeringen bakom Willys. Bussen har funnits på plats sedan den 15 oktober.

Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Passa på att vaccinera dig!

Den som vill och är född 2005 eller tidigare kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid. Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Du kan ta första eller andra dosen av vaccin mot Covid-19 i bussen. Du som är 80 år eller äldre (född 1941 eller tidigare) kan också få din tredje dos vaccin där.

Detta bör du ta med dig

Det är bra att ta med din legitimation, annars behöver du inte ta med något. Även du som inte har något personnummer kan vaccinera dig i vaccinationsbussen.

Vit skåpbuss med öppna bakdörrar. Sköterska och kövärd välkomnar vid ingången. 

Vikingahallen upphör som vaccinationsmottagning

Fredagen den 15 oktober avslutar Region Stockholm möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19 i Vikingahallen och hänvisar i stället till den mobila vaccinationsbussen.