Publicerad:

Vaccinationsbussen besöker Märsta centrum

Från fredag den 15 oktober till och med torsdag 21 oktober är Region Stockholm på plats i Märsta centrum med sin vaccinationsbuss. Den som vill kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid.

UPPDATERING: Region Stockholm har förlängt närvaron av vaccinationsbussen i Sigtuna kommun till och med april. Nedanstående information gällde vid publiceringstillfället den 14 oktober.

Region Stockholms vaccinationsbuss är på plats i Märsta centrum.

  • Datum: 15 oktober till och med 21 oktober
  • Tid: 10-17 vardagar, 10-15 lördag-söndag
  • Plats: Parkeringen vid Willys i Märsta centrum

Nu kommer Region Stockholms vaccinationsbuss till Märsta centrum. Från och med fredagen den 15 oktober till och med torsdagen den 21 oktober står bussen på parkeringen bakom Willys.

Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Passa på att vaccinera dig!

Den som vill och är född 2005 eller tidigare kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid. Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Du kan ta första eller andra dosen av vaccin mot Covid-19 i bussen. Du som är 80 år eller äldre (född 1941 eller tidigare) kan också få din tredje dos vaccin där.

Detta bör du ta med dig

Det är bra att ta med din legitimation, annars behöver du inte ta med något. Även du som inte har något personnummer kan vaccinera dig i vaccinationsbussen.

Bild på Region Stockholms vaccinationsbuss.

I september besökte vaccinationsbussen Valsta centrum under Valsta skördemarknad. Foto: Region Stockholm

Vikingahallen upphör som vaccinationsmottagning

Fredagen den 15 oktober avslutar Region Stockholm möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19 i Vikingahallen och hänvisar i stället till den mobila vaccinationsbussen.