Publicerad:

Vaccinationsbussen besöker Valsta skördemarknad

Lördag den 18 september är det skördemarknad på Valsta torg. Region Stockholm är på plats med sin vaccinationsbuss. Den som vill kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid.

Skördemarknaden går av stapeln mellan klockan 12 och 15 på lördag den 18 september på Valsta torg. Där kommer finnas försäljning av bär, sylt, grönsaker, hembakat, honung, träslöjd med mera. Musikunderhållning står Johan och Alain för och schackklubben Delectus, MHF, Skånela IF, och George Graham Foundation erbjuder olika prova-på verksamheter.

Passa på att vaccinera dig!

Region Stockholm är på plats med sin vaccinationsbuss. Den som vill kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid. Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Lämna utrustning till Fritidsbanken

Även Fritidsbanken närvarar för att informera om den kommande verksamheten. Det finns även möjlighet att lämna sport- och fritidsutrustning på plats.

På grund av coronapandemin och risk för köbildning kommer det inte att finnas försäljning av mat och fika.

Bild på Region Stockholms vaccinationsbuss

Region Stockholms vaccinationsbuss är på plats på Valsta torg under skördemarknaden. Den som vill kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid. Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19. Foto: Region Stockholm.