Publicerad:

Grattis till Årets Företagare och Årets Unga Företagare

Nu har Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sigtuna kommun korats.
Det är Företagarna i Sigtuna som, med kommunen som partner, delar ut utmärkelserna.
Vinnarna går till regionfinal och för de som går vidare därifrån är det sedan riksfinal i oktober.

Årets Företagare:
Cedecor AB med Marcus Cedervi
Juryns motivering:

Cedecor AB är ett anrikt familjeföretag som verkar med god lönsamhet i en klassisk bransch. Med rötter från 1900-talet och ett framgångsrikt ägarskifte med ny strategisk inriktning 2008 har Cedecor vuxit till den ledande aktörer inom skyltning och exponering regionalt. Företaget har under många år bidragit till den lokala tillväxten genom att hjälpa för lokala företag att synas och växa där kunderna vittnar om god personlig service och starkt kundfokus. Marcus Cedervi är en värdig vinnare som Årets Företagare i Sigtuna kommun 2021.”

Årets Unga Företagare:
Sigtuna Sport Uteliv med Ludvig Harryzon

Juryns motivering:

Sigtuna Sport Uteliv är mer än en sportbutik och har sedan 2018 drivits och utvecklats av Ludvig Harryzon. Butiken har blivit en plats där kunderna lotsas till rätt utrustning för rätt aktivitet, där föreningar får stöd och råd och där ungdomar kan komma till en trygg plats och prata sport. Ludvig har en stark förankring i föreningslivet och har utsetts till Årets Ledare i Sigtuna IF, ett tecken på hans engagemang och ledarskap. För Ludvig är inget omöjligt. Ludvig Harryzon är en värdig vinnare som Årets Unga Företagare i Sigtuna kommun 2021."

Juryn i år hade fått ett tillskott i form av de två senaste vinnarna av Årets Företagare och bestod av Björn Pettersson, Företagarna Sigtuna, Mathias Forsberg, Näringslivschef Sigtuna kommun, Niklas Wikegård, WE Sigtuna som blev Årets Företagare 2020 samt Andie Lahdo, ABS Weels AB som utsågs till Årets Företagare 2019.

glad pristagare

Marcus Cedervi på Cedecor AB fick ta emot utmärkelsen Årets Företagare i Sigtuna kommun.

Stort gäng gratulerar pristagare

Årets Unga Företagare Ludvig Harryzon på Sigtuna Sport Uteliv, i mitten, uppvaktas av juryn. Andie Lahdo ABS Wheels AB, Årets Företagare 2019, Niklas Wikegård, WE Sigtuna, Årets Företagare 2020, Björn Pettersson, Företagarna i Sigtuna och Mathias Forsberg, näringslivschef Sigtuna kommun. På bilden är även Johanna Estman-Larsson, kontorschef på Handelsbanken Sigtuna som är huvudsponsor för priserna.